Faq

Na koliko dugo se izdaje moja vozačka dozvola?

Vozačka dozvola obično se izdaje unutar 7 dana nakon podnošenja zahtjeva za uslugu i potvrde plaćanja odabirom visokog prioriteta isporuke u obrascu. Zahtjev za dozvolu možete podnijeti u roku od 7 radnih dana. To dovodi do značajnog povećanja ukupne cijene.

Koliko košta kupnja licence?

Cijena svih licenci isporučenih između obuke i usluge. Cijena varira ovisno o vrsti potrebne licence, a posebno o lokalnom motoru koji je najbliži vašem domu gdje se trebate registrirati. U rijetkim slučajevima to može koštati više od gornjeg ograničenja.

Kada trebam izvršiti uplatu?

Za uslugu je potrebno platiti unaprijed jer se vježbe, oftalmološki pregledi, troškovi ispita, satovi vožnje (navodno s netočnim datumima) moraju evidentirati, a te troškove ne možemo pokriti o svom trošku. Stoga vas molimo da nas ne kontaktirate kako biste zatražili plaćanje nakon isporuke.

Na koliko bodova se izdaje moja vozačka dozvola?

Dobit ćete vozačku dozvolu s ukupno 20 bodova, koja se može promijeniti ako se ne pridržavate prometnih zakona.

Kako mi šaljete vozačku dozvolu?

Licenca će biti poslana preporučenim pismom (rok dostave 1-2 dana) na adresu koju ste naveli na obrascu za podnošenje zahtjeva. Ovdje ćete također dobiti praćenje za provjeru statusa vaše pošiljke

Je li nezakonito kupiti licencu?

For this reason, we use payment and contact methods to maintain the confidentiality and maximum confidentiality of the client.

Kontakt obrazac

Unesite pozivni broj svoje zemlje, npr. +385 za Hrvatsku

Kontaktirajte nas ispunjavanjem obrasca ili nas možete kontaktirati putem naših podataka ispod:

 

E-mail: info@kupitivozackudozvoluonline.com